Pàgines

diumenge, 2 de novembre del 2014

Missatge de la CAL

Benvolguts, benvolgudes,
La CAL ha estat una de les entitats fundacionals del Pacte Nacional pel Dret a Decidir.


Des de la CAL denunciem l'actitud del govern espanyol, que no ha permès la celebració d'un referèndum per conèixer l'opinió dels ciutadans sobre la independència del nostre país, i ens ha abocat a realitzar un procés participatiu, el qual ha menyspreat fins que ha vist que la gent estava disposada a fer d'aquest procés una fita important i multitudinària.

És probable que el govern espanyol també suspengui el nou 9N. En aquest sentit, des de la CAL fem una crida a la participació el pròxim 9 de novembre, independentment de si finalment es declara o no il·legal, i siguin quines siguin les condicions en què s'hagi de votar. Us demanem i us animem a anar a votar SÍ, SÍ i demostrar al món que els catalans i catalanes volem un nou estat.

La CAL demana, com també fan l’ANC i Òmnium, que la gent faci cua amb la papereta a la mà als col·legis electorals fins i tot en el cas que no ens deixin votar, estiguin els locals de votació tancats o les urnes segrestades, i així entre tots aconseguir que ningú pugui aturar el 9 de novembre.

Casualment, la vigília del 9N hi haurà la cloenda del Correllengua a Perpinyà, amb el tradicional lema Llengua, Cultura i Llibertat. El 9 de novembre hem d’anar a votar i fer el primer dels darrers passos per aconseguir la LLIBERTAT.

Ben cordialment,
CAL - Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana
C. Muntadas, 24-26 Baixos
08014 Barcelona
93 415 90 02

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada